Ez ám a példamutatás!
2021. augusztus 23. írta: egyujvilag

Ez ám a példamutatás!

www.index.hu cikkéből: "Engem kínai vakcinával oltottak kétszer. Én nem vettem fel a harmadikat, de nem is vagyok még talán annyira idős, hogy aggódnom kelljen. Az idősebbek talán jól teszik, ha jelentkeznek harmadik oltásra" . Na igen, miközben a kormányzat folyamatosan az oltások szükségességéről beszél, hogy mennyire fontos a harmadik adag (kormányzattól független szakértők szerint különösen a kínai vakcina esetén), addig miniszterelnökünk ilyet nyilatkozik.

Előrebocsátom, nem vagyok se vírustagadó, se oltásszkeptikus - be vagyok oltva (Astra), enyhe tünetekkel át is estem a kóron, tehát a megnyilvánulásomat ezek fényében kérem érteni. De ha a kormányzat egyfolytában a negyedik hullámmal rámisztgeti az embereket - miközben több heti rendezvénysorozatra felfüggeszti az összes járványvédelmi szabályokat - , addig a kormányfő kijelenti: neki nem kell a következő adag - mintegy tagadva a független szakértők véleményét, hogy a kínai méregdrága kotyvalék gyenge hatásfokú semmi. Így továbbra is abban a (tév)hitben tartja az embereket, hogy a sinopharm jó.

Nem vagyok vírológus, sem biológus, így nem tisztem megítélni, hogy valóban gyenge-e a kínai szérum. De sajnos olyan szintre jutott igazmondásban a kormányzat, hogy sokkal inkább hiszek a kormánytól független tudósoknak, vagy éppen külföldi szakembereknek, mint Orbánéknak. Hiszen számtalanszor bebizonyosodott már: hazudnak éjjel, hazudnak nappal - vagy ha nem hazudnak éppen, akkor tényeket hallgatnak el.

És akkor most ennek fényében azt is kérdezhetéd: lüke blogger, mit fogsz tenni? Felveszed a harmadik oltást, vagy nem? Már annyi mindent megtettem ebben a pandémiának nevezett őrületben, úgy érzem: ennyi éppen elég volt. Amit tudtam megtettem. Győzzön a természetes szelekció. Hiszen a járványok, betegségek révén ez korábban nagyon jól működott... S neked is azt javaslom: Tégy józan belátásod szerint.

De úgy érzem, aki bort iszik, és vizet prédikál: Nem igaz ember.

süti beállítások módosítása