Van az a pénz, amiért Zalatnay haja is korpás lehet
2021. szeptember 15. írta: egyujvilag

Van az a pénz, amiért Zalatnay haja is korpás lehet


(Facebookos fotó)

Hatalmas betűkkel szedett címmel hozta le az index, hogy Zalatnay (és Kovács Kati is) aláírta a Stop ez, Stop az petíciót, ami amúgy azon kívül, hogy igyekszik még jobban egymás ellen fordítani az embereket, semmire sem jó. És láss csodát: kapott is 10 milliót "életműkoncertre".

Hááát, azért...Szép egy sorba állt be Saci... Ákos, Tóth Gabi, Pataky, Fásy klán, Nemcsák, hogy csak a legjobban reflektorfényben lévőket említsem azok közül, akiknek semmi sem drága, illetve mindent ingyen, vagy még olcsóbbért szeretnének, és ennek érdekében mindent meg is tesznek: dörgőlődnek a NER-hez. De rendesen!
Persze megértem én Saroltát, nem heverte még ki a börtönt sem, pénze is alig, hát valamit kell csinálni, ez meg általában bejön. Hogy már ideje lenne inkább nyugdíjba menni, és nem vigyorogni két fideszes között mint a vadalma, na ezt még a narancsködben úszó kis elméje nem igazán fogja fel.

Nincs nekem semmi bajom az ilyenekkel. Habár nem hiszem, hogy a Hétköznapi Csalódások zenekar majd bármelyik most még ellenzéki politikussal fényképezkedne majd, ha esetleg pár hónap múlva már nem a Fidesz ül a nyakunkon. Pedig most ennek az ellenzéke, de gyanítom majd a következőnek is az lesz. Csak van akinek van gerince... Van aki holnap is a tükörbe tud nézni...

 

süti beállítások módosítása