Ki lesz a következő, vajon Ráhel az egyetlen lesz, vagy csak az első?
2021. szeptember 25. írta: egyujvilag

Ki lesz a következő, vajon Ráhel az egyetlen lesz, vagy csak az első?

Orbán Ráhel céget alapított, férje, Tiborcz István is tovább terjeszkedik

Előbb csak rövid hír, a miniszterelnök lányának, Tiborcz feleségének az insta bejegyzésének idézete jelent meg: Hello Spanyolország címmel, majd mára már bővebben is írt az Index, miszerint Orbán vejének spanyol ingatlanos terjeszkedése miatt: A család (Tiborcz/Orbán Ráhel) Spanyolhonba költözött.

Klárika első helyéről pár szó. Ha érted egyáltalán miről beszélek

"Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet."  - áll az említett insta bejegyzésben. Emellett az is megtudható volt, hogy Viktorunk legidősebb, immáron öt éves unokáját már be is íratták egy ottani nemzetközi iskolába, ahol spanyolul, és angolul is zajlik az oktatás. Persze nem ingyért pallérozzák majd a kis utód elméjét, hiszen a tandíj nagyjából megegyezik az éves bruttó magyar minimálbérrel. S persze nem valami kétszobás panelben tengetik majd életüket Spanyolországban, hiszen az Mfor értesülései szerint a környéken, ahol élnek, átlag 1-4 millió euróba kerül egy villa.

Ez is érdekelhet

Nos eddig a hír, a magyarázatot (hivatalosat, miszerint Tiborcz céges dolgai miatt költöztek el)  most talán hagyjuk is, mert annyira azért nekem nem tiszta ez. Hiszen Ráhel nem is olyan régen indította el idehaza a cégét, illetve a környezettudatos bababoltját. Vagyis lenne azért dolga a biznisszel is. De ő költözött. Tiborczal egyetemben, a gyerekkel együtt. Nekem más jár a fejemben.
Hiszen alig 8 hónap, és választások lesznek, ahol a tét nem kicsi. Hiszen ha az ellenzéki tömörülés győz, akkor esély van rá, hogy az elmúlt évek korrupciógyanús, kivéltképpen az államháztartást, és az EU-s támogatásokat is érintő pénzszivattyús tevékenységek kivizsgálás alá kerülhetnek. Annak idején pedig az OLAF csak Tiborcz közvilágítási projektjeiben több mint 10 gyanús esetet talált, és ezt mondhatnánk akár a jéghegy csúcsának is. Ja, és hogy a hazai ügyészségi vizsgálat nem derített ki semmit, az nálunk a Polt érában csak természetes. Már ha volt egyáltalán vizsgálat.

De ez sem biztos, hogy hidegen hagy

Érdeklődve figyelem a híradásokat a következő hónapokban, hogy esetleg a Mészáros/Várkonyi házaspár mikor fog bele panamai üzletekbe, és a lebonyolítás érdekében mikor költöznek, vagy valamelyik másik kormányhoz közeli "nemzeti burzsoá üzletember" mikor vásárol valami közép amerikai országban egy-két gyárat, és az ügyvitel miatt sürgősen oda kell majd költöznie. Gondolom, azért az érdekelt üzleti kör majd folyamatosan figyeli a közvéleménykutatási adatokat, hogy lássák, (elviekben) mire számíthatnak majd.

MÁS: Cserhalmi aranydiplomájáról

süti beállítások módosítása