A NER megtette, amit a haza, oh bocs, Orbán megkívánt
2021. október 14. írta: egyujvilag

A NER megtette, amit a haza, oh bocs, Orbán megkívánt

„Van egy nyugdíjprémium, amit fognak kapni, Feri bátyám. Novemberben egy nyolcvanast, és a következő évben pedig február közepén szerintem meg fog kapni egyhavit. Még azért küzdenem kell kicsit, mert ne kétheti legyen, hanem egyhavi, de rajta vagyunk a szeren. Ott loholok a pénzügyminiszter nyakán” - hangzott el a L I N K en található videoban mely  tekintetes miniszterelnökünktől, melyet a facebookon osztott meg velünk, alattvalóival.

Alig több mint egy hét, és béka (oh bocs, béke)menet

Én úgy tudtam, hogy Magyarországot a KORMÁNY kormányozza, nem pedig egy ember. Régen így tudtam. Persze aztán rá kellett jöjjek, nem így van, ma Magyarországon az egyszemélyes vezetés, és a semmi felelőség uralkodik. Hiszen mindent Orbán csinál, mindent IS!
Na igen, az ilyen és az ehhez hasonló videok, megnyilatkozások azok, melyek szépen lassan építhetik a személyi kultuszt, aminek sajnos kishazánkban, éppen úgy, mint Viktorunk nagy barátainál, az oroszoknál, nagy hagyománya van. És ez már igen nagymértékben meg is valósult, hiszen a nyugdíjasok javarésze már nem az államtól, hanem az ő Viktoruktól várja a karácsonyi juttatást, tőle várja a nyugdíjemelést, a prémiumot. A kisemberek egy része abban bízik, hogy Orbán véghezviszi a minimálbér emelését, mert akkor az ő borítékjukba is több jut majd. Bármerre nézel, mindenütt Orbán. A NER megtette, amit a haza, oh bocs, Orbán megkívánt. Az ország egy része átalakult. De csak szólok: csak egy része.

Miből áll Viktor egy napja. 

süti beállítások módosítása