Van még lejjebb: Állami ROCK oktatás!
2021. november 11. írta: egyujvilag

Van még lejjebb: Állami ROCK oktatás!

Premium Vector | Rock forever
Előbb olvastam: elindul hazánkban az állami könnyűzenei oktatás! Már előre látom magam előtt az Ákos popdaloda feliratot, a Pataki Attila rockakadémiát ... De szép is lesz a NER könnyűzene. Kb., mint Tóth Gabi nyári elhíresült dala... (Az én szívem)

Tulajdonképpen igen, a láncolatból még ez a szem hiányzott, hiszen a feltörekvő NER ifjúságnak nem a HétköznaPI CSAlódásokat kellene hallgatnia, hanem igazi nemzeti rockot. És ha kevés a Kárpátia, akkor hajrá, ki kell nevelni az új nemzedéket! Jöjjenek a nép-nemzeti-kereszténydemokrata gitár és dobiskolák, és persze nem utolsósorban a szövegíró sulik is! Hiszen mindent a szöveg ad el. Orbánt is... Valljuk be, ha nem lett volna annak idején olyan jó a dumája, a kutya sem szavazott volna rá, de kidumálta az anyából a gyereket is: Miniszterelnök is lett!

Nagyon merem remélni, hogy csak hasztalan károgás, amit most csinálok, és ezek az iskolák valóban engedik a tehetségeket kibontakozni, és nem akarnak majd 1-1 irányzatott úgymond államilag előnyben részesíteni. Hagyják a fiatalok gondolatait is szabadon szárnyalni, és ideológiai "nevelést" nem visznek bele a rendszerbe. Ám sajnos az a jelenlegi hazai kultúra-vezérlésbe nem igazán illik bele.

süti beállítások módosítása