Megvan az új közellenség Soros után: Bige!
2021. november 29. írta: egyujvilag

Megvan az új közellenség Soros után: Bige!

Index - Gazdaság - Össztűz Bigére: óriásveszteség és újabb vizsgálat a  milliárdos ellen
Hála kormányzatunk hathatós és kiváltképpen szorgalmas munkájának, és nem utolsósorban évekig tartó előkészítésének, megvan az új közellenség, a nemzet megrontója, a haza igazi ellensége: Bige László!

Nem kell már attól tartanunk, mi lesz Orbánékkal, ha már nem lesz Soros György, a migráns-simogató főellenség, aki minden percét azzal tölti, hogy ellenséget képezzen Orbán és a Magyar Haza ellen (mert a kettő a Fidesz szerint ugyanaz), hiszen a NAV, a Fidesz ideológusai, és Nagy István agrárminiszter révén immáron itt az új ellenség: Bige László! A műtrágyakirály, aki "A magyar gazdáknak és a magyar fogyasztóknak is felbecsülhetetlen kárt okozott Bige László műtrágyakartellezése " (idézet Nagy minisztertől). Persze ezért már kapott 10 milliárdos büntetést (amit a nagyvállalkozó a mai napig vitat), vagyis a kormányzat már elvileg lerendezte ezt Bigével.
De nem úgy Nagy miniszter úr. Nagy István szerint a vállalkozó tevékenységével nemcsak a magyar gazdákat, hanem minden magyar kenyér-, gyümölcs- és zöldség vásárlót megkárosított annak érdekében, hogy extra profithoz. (részlet az Index cikkéből). Vagyis a vállalkozó lopott mindenki zsebéből... Nekem mondjuk sokkal jobban hiányoznak azok a forintok a zsebemből, ami a kormányunk gyalázatos tevékenysége révén előállt forintárfolyam bukással kicsorgott belőle, de kinek kinek. Mert normális gazdálkodás mellett a forint ekkorát nem bukott volna, a benzin akkor ennyit nem emlekdett volna -sorolhatnám. De nem erről szól a poszt.
Persze igazándiból a kormányzat szemét sokkal jobban csípi az, hogy Bige immáron nyíltan is kijelentette: bármennyivel támogatja Márki-Zay-t a kampányában, annyival, amennyit csak kér, csak végre visszaállíthassa a valós demokráciát.
Teljesen megújul a Nitrogénművek Zrt., Magyarország legnagyobb múlttal  rendelkező műtrágyagyára - Agro Napló - A mezőgazdasági hírportál
"A politikus videójában hangsúlyozta, hogy határozott az Agrárminisztérium álláspontja, miszerint a gazdálkodók és a magyar családok, valamint a biztonságos hazai műtrágyaellátás érdekében minden lehetséges eszközt be kell vetni." - szól még a fentebb belinkelt cikkben, ami nekem azt mondja, addig nem lesz biztonságban a magyar gazda, ameddig Bige gyártja a műtrágyát. Irigykedik a kormány, mert ők meg a híg fekáliát öntik nap mint nap a népre... A valódit, nem a mű-t... Vagyis, már-már benne van ebben a Nagy féle kijelentésben, hogy addig nem nyugszanak, ameddig értő (értsd NER-es) kézben nem lesz a gazdaság eme szegmense (is).
Ha meg ezt is meglépik, megint lehet új ellent keresni...

Életmentő lehet, de a kormány inkább kidobta

süti beállítások módosítása